18 Aralık 2011 Pazar

Derslere Devamlılık !

Savunma Sanatlarında başarılı olmanın en temel şartı kararlı,istikrarlı ve disiplinli olmaktır.Eğitmen olarak temel amacım derslere katılan tüm öğrencilerimin aldıkları eğitimden sonra daha farklı olduklarını hissetmeleri aynı zaman toplumda öz güven sahibi bireyler olarak dik bir durus sergilemeleridir.

Savunma Sanatlarının içerisinde genel dayanıklılık ,korku ile mücadele,güç,kondisyon ,teknik ve daha bir çok özellik bulunmaktadır .Her işte olduğu gibi Savunma Sanatlarında da sabırlı olmak çok önemlidir.Düzenli antrenman yapmak bu işin en temel kuralıdır .

Harcadınız zaman ,bu iş için ayırdığınız bütçe ve daha bir çok şey eğer düzenli antrenman yapmassanız uçup gider.Düzenli olarak eğitimlere katılmanız sizin kararlı olduğunuzu gösterir,kararlı olursanız da mutlaka başarılı olursunuz.

Savunma Sanatları öğrenmek için haftada 3 gününüzü ayırmanız sizin için yeterlidir.Daha hızlı gelişmek ve profesyonelleşmek için daha çok eğitim alabilirsiniz.Haftada 3 gün eğitim alan bir kimse için 4 günlük bir dinlenme süresi vardır.Bu 4 gün içerisinde özel hayatı ,sosyal çevresi vb.. bir çok şeyle meşgul olabilir.Ders başladığında eğitim alanında olmak ve eğitmenin vermiş olduğu programı başarılı bir şekilde yapmaya çalışmak
bu sporları yapan kişinin başlıca vazifesidir.

Savunma Sanatları bir disiplindir ,bir yaşam tarzıdır .Savunma Sanatlarını herkes yapabilir denir ama bu doğru değildir.Yüksek Ego sahibi ,şımarık insan tipleri bu sporlarda asla başarılı olamazlar.Eğitim alanına giren bir öğrencinin egosunu dışarıda bırakması ve eğitmenin vermiş olduğu programa uyması çok önemlidir.

Özet olarak lütfen derslere düzenli olarak devam ediniz !!!


Özgür Baş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder